Ads

 
 

Poslednje

Bane Đokić – Novo ime na estradnom nebu!


Peder sa Balkana

Nazalost smo morali malo da izmenimo ovu vest o ovoj osobi, koja vise nije vredna pomena!
I dragi buduci njegovi saradnici, ako ih bude bilo, mada sumnjam kako je krenuo da ce ih biti… Obratite paznju na sledece stvari.

Hoce da mu se ime pominje na molim te, hoce reklamu na mestima gde drugi placaju veliku kolicinu novca, takodje na MOLIM TE! A zauzvrat nudi pominjanje imena u TV emisijama itd itd itd. Kad mu kazemo, kako mi nekome ko je platio reklamno mesto kod nas sa mnogo novca da maknemo sa stranice i stavimo njega. U tom trenutku lik blokira naš kontakt i pravi se mutav!

A posto je nasao kao neophodno da to uradi i da bez objasnjenja tek tako uzme i blokira nas, a pre toga prosi i moli ko lud, obracamo mu se ovim putem… Ako dodje tvojih 5 min, a sumnjam da ce, sem ako budes tamo neke oralno zadovoljavao (muske), mozda ti i daju 5 min slave, mi cemo se pobrinuti da saznaju kakav si covek i kakva ulizica!

Osecam, da sam ponudio i mene da oralno zadovoljis, da bi to i uradio!

Dakle, ako osecate potrebu da vas zvezda u dizanju, malo zadovolji, pomozite mu, napisite dve tri reci o njemu… ali sacekajte bar da dva puta kaze “molim te”, napravite mu ponudu i to je to!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,   Posted in Kurtoni

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Kurtoni.com